Over Paddenstoelen Zoeken

Wildplukken.nl is een website van Edwin Florès van Casa Foresta. Neem eens een kijkje op www.casaforesta.nl. Mijn bedrijf is gericht op alles wat met “Eten uit de Natuur”te maken heeft.

Van nature ben ik een echte jager en verzamelaar. Het is er met de paplepel ingegoten. Samen met mijn moeder voor dag en dauw de velden en bossen in om bosbessen, bramen en ander lekkers uit het bos te plukken. Die tik is blijven hangen. Paddenstoelen, wieren, naaldbomen  zijn er in de loop der jaren aan toegevoegd.

Ik pluk diverse wilde ingrediënten voor de keukens van restaurants waaronder een aantal *** en ** zaken zoals Ron Blaauw, de Librije en Oud Sluis.

Ik organiseer diverse workshops en lezingen over “Eten uit de Natuur”.

Wildplukken is mijn lust en leven.

Veel leesplezier en happy hunting

Edwin Florès